fbpx

MERDEKA BERSAMA YOUBABY!

Dah Ikhtiar banyak Cara Untuk Selesaikan Masalah Bayi Tapi Masih Sama?

Setiap kali malam, anak mesti merengek susah nak masuk tidur.

Kalau nak masuk tidur pun mesti asyik terjaga.

Adakah Anak Anda Alami Masalah Seperti Di Bawah?

Alhamdulillah, sekarang dah jumpa cara mudah
untuk selesaikan masalah bayi
. Seronok tengok anak makin aktif,
dah boleh gelak ketawa

"Dah berapa hari pakai baby krim ni kahak banyak keluar.Selesema pun dah kering. Bunyi kahak pun dah takde. Lega sangat anak tido makin lena."

"Alhamdulillah,muka anak dah pulih, tinggal bahagian kepala sahaja nak hilangkan ruam."

"Bunyi kahak anak dah takde. Pakai tak sampai seminggu, lendir kahak anak senang je keluar. Sekarang nak minum susu pun tak sangkut dah"

Paru-paru kanak-kanak di bawah usia dua tahun masih lemah dan disebabkan itu mereka golongan paling mudah dijangkiti virus.

tercari produk baby NATURAL yang multifungsi selamat & bebas bahan kimia berbahaya.

KAMI JUGA DIIKTIRAF

Play Video

Saya Nak Bantu Ibu Untuk Atasi Masalah Anak Anda!

Menurut Food And Drugs Administration(FBA), ubat batuk dan selesema tidak harus diberikan kepada kanak-kanak yang berusia bawah 2 tahun. Kanak-kanak berisiko untuk mendapat kesan adverse yang berpotensi berlakunya kematian akibat penekanan saluran pernafasan.

MEMPERKENALKAN

KRIM PILIHAN IBU DI MALAYSIA

  • Natural produk yang bebas dari SLS, paraben, steroid, mercury serta bahan kimia berbahaya dan selamat untuk bayi.

  • Dirumus khas menggunakan bahan premium seperti Habatusauda, Garlic, yang membantu mencairkan serta mengatasi masalah batuk berkahak.

  • Bahan EO Geranium yang membantu menenangkan bayi dan membantu tidur lena.

KELEBIHAN

CARA GUNA

Mendapat Kelulusan KKM

Produk Youbaby telah diuji secara klinikal iaitu bebas daripada bahan kimia berbahaya seperti Lead, Asenic, Cadmium & Mercury.

DIIKTIRAF ASIA PACIFIC SUPER HEALTH BRAND

Produk Youbaby telah diiktiraf oleh Super Health Brand dan memberi jaminan keselamatan kepada pengguna.

DIIKTIRAF JENAMA PILIHAN PA&MA 2020

Produk yang dipercayai disebabkan keberkesanan dan kualiti premium sehingga mendapat anugerah sebagai jenama produk pilihan Pa&Ma 2020.

PRODUK R&D DAN DIUJI KEBERKESANAN

Produk Youbaby juga dihasilkan melalui kajian terperinci serta mematuhi standard piawaian antarabangsa sebelum dikeluarkan untuk memastikan keselamatan pengguna tanpa memberi sebarang kesan sampingan.

PENGGUNAAN BAHAN PREMIUM DAN BERKUALITI

Youbaby menggunakan bahan premium dan sebahagian daripadanya adalah dari sumber yang baik seperti daun gelenggang, minyak kelapa dara dan bawang putih untuk memberi kesan yang optimum kepada pengguna.

RIBUAN TESTIMONI DARI PENGGUNA & HAMPIR 20 RIBU TERJUAL DALAM MASA 4 BULAN

TESTIMONI IBU-IBU YOUBABY

TEBUS FREE GIFT YANG BERNILAI RM95

Jom dapatkan segera sebelum terlambat!

EXCLUSIVE MERDEKA GIFT BOX

RM 129

RM 197.00

RM 135

RM 160

RM 170

RM 239.70

RM 115

RM 139.90

RM 69

RM 79

Tiada Kos Penghantaran

100% Free seluruh Malaysia

Money Back Guarantee

Jangan risau! Kami akan pulangkan wang anda jika anda tak puas hati dengan produk kami.

Barang Sampai Baru Bayar

Order je dulu, bayar kemudian dengan posmen bila barang dah sampai. 100% SECURE!

Harga
Yang Berpatutan

Bersaiz besar 60ml yang boleh digunakan sehingga 2 hingga 3 bulan penggunaan serta multifungsi

FAQ

  • Youbaby krim selamat digunakan oleh bayi G6PD kerana kandungan bahan youbaby bebas dari bahan kimia berbahaya yang boleh menyebabkan alergik seperti menthol dan camphor.

  • Testimoni pengguna  yang mempunyai bayi G6PD juga berpuas hati setelah menggunakan youbaby.
    • Boleh. Barang sampai baru anda bayar. Bayar pada postman.
    • Proses order mengambil masa 1-3 hari masa bekerja.
  • Orang dewasa juga boleh menggunakan youbaby cream ni. Cuma cara penggunaan sedikit berbeza. Untuk dewasa sapuan 3 ke 5 kali sehari atau lebih jika perlu.

  • Untuk bayi yang bawah 2 tahun digalakkan sapuan nipis seperti lotion 3 ke 5 kali selepas mandi, sebelum tidur atau jika perlu.
  • Boleh. Kandungan di dalam YBC mengandungi bahan seperti VCO , Daun Gelenggang serta aloevera sebagai alternatif rawatan sementara utk luka. Sedikit berangin dan tidak pedih apabila digunakan di permukaan seperti luka, melecet atau ruam.

  • Jika mengalami masalah ketidakselesaan yg berlarutan dinasihatkn supaya berhenti menggunakan di tempat yg luka atau melecet. Segera dapatkan rawatan daripada doktor.
  • Boleh. Wanita mengandung mudah mengalamai SEBU PERUT, serta jika mempunyai masalah seperti BATUK SELSEMA, tidak digalakkan  makan sebarang ubatan yang boleh memudaratkan kandungan. Dengan penggunaan Youbaby cream yang diperbuat dari bahan semulajadi  dapat membantu untuk melegakan serta menghilangkan masalah loya.
    • Krim Youbaby bersaiz 60ml yang mana boleh bertahan 2 – 3 bulan penggunaan tetapi bergantung kepada penggunaan juga.
    • Youbaby krim di perbuat daripada bahan natural dan mempunyai pH yang sesuai umtuk setiap kulit.
    • Proses postage mengambil masa 1 – 3 hari berkerja jika terdapat permasalahan boleh menghubungi customer service kami 013-2119104.
    • 2 tahun dari tarikh pengeluaran.

    Perlukan Bantuan?

    Phone & Whatsapp: 601113491275